Omet al contingut

Avís legal

El lloc web i el domini www.renovapis.com corresponen a Growing Buildings, S.L., amb CIF B-66.994.807, domiciliada a Sant Cugat del Vallès, avinguda Via Augusta, 15-25 –tel. 93.565.14.41. Figura inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona y su provincia.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a Growing Buildings, S.L., o a tercers que n’han autoritzat el seu ús específicament en el seu lloc web. Growing Buildings, S.L.,  presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. Growing Buildings, S.L.,  n’autoritza la utilització exclusivament per difondre els seus productes o serveis. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a Growing Buildings, S.L., que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritza la utilització dels logotips, dissenys, marques o altres signes distintius de Growing Buildings, S.L., ni dels clients de Growing Buildings, S.L., sense autorització expressa, prèvia i per escrit dels respectius titulars dels drets.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a https://www.renovapis.com (framing).

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que Growing Buildings, S.L., actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això Growing Buildings, S.L., manifesta que les referències dels productes i preus que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a Growing Buildings, S.L., fins a la confirmació expressa d’una comanda.

Growing Buildings, S.L., no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

Demana'ns pressupost GRATIS

"*" indicates required fields

Nom*
Obrir xat
1
Renovapis
Hola 👋
En què et podem ajudar?